Četvrtak, 09.03.2023.

Legendarna Disco Gripa 11.03. u Amfitetru Doma mladih

Legendarna Disco Gripa 11.03. u Amfitetru Doma mladih

Space shuttle kreće 11. marta 2023. godine od 21 sati, a za upravljačkim komandama suvereno vlada popularni skretničar DJ Nodi. Dino Ćatović (DJ Nodi) je radijski DJ i voditelj preko dvije decenije.

Nakon odličnih nastupa bendova Flaster i Monstrous Moonshine prošle subote u amfiteatru Doma mladih, ove subote 11. marta nas očekuje nesto sasvim drugačije - Disco gripa.

Disco gripa je počela sada već davne 2002. godine kao parodija na Saturday Night Fever u klubu Access, smještenom u kampusu Univerziteta u Sarajevu. U početku se održavala nekoliko puta godišnje, da bi kasnije postala redovan mjesečni događaj. U Sarajevu se već nemoguće oteti aktivnom djelovanju disco-virusa, koji je zahvatio cijelu planetu i šire.

Space shuttle kreće 11. marta 2023. godine od 21 sati, a za upravljačkim komandama suvereno vlada popularni skretničar DJ Nodi. Dino Ćatović (DJ Nodi) je radijski DJ i voditelj preko dvije decenije. Pokretač je čuvenog klupskog dešavanja Disco Gripa u klubu Access, gdje obučen kao DJ iz 70-ih pušta disco i funk hitove.

Ulaz je slobodan. Već 18. marta organizatori nastavljaju s nastupima sarajevskih alternativnih bendova.

Više informacija dostupno na društvenim mrežama Doma Mladih/Centar Skednerija.