iNovine Vouchers

Omladinski Film Festival Sarajevo i iNovine započinju svoju saradnju na odličan način - zajedno Vas vodimo na OFF, besplatno naravno!


OFF&iNovine Vouchers: Jer slavimo 10 godina i jedno novo prijateljstvo

Deset je godina Festivala i OFF to svakako želi obilježiti, kako kažu u raji, da valja! Upravo zbog toga, pažljivo smo birali naše ovogodišnje prijatelje u kampanji podjele besplatnih karata za naše filmske projekcije.

Od 15.08. na više od 20 poslovnica iNovine-a u Sarajevu imat ćete priliku na poklon dobiti Vaucher  OFF&iNovine koji ćete moći zamijeniti za svoje karte za željeni film.

U opticaju će biti 1000 vaučera. Vaučer je moguće dobiti na dva načina:

1.Kupiš 1 Red Bull* i vaučer je tvoj ili

2.Potrošiš više od 10,00 KM na prodajnom mjestu iNovine i vaučer je opet tvoj!

Zato, potražite iNovine trafike označene hangerom "OFF" i #idemonaoff na slijedećim lokacijama: Titova 13, Pruščakova 2, Ferhadija 11, Veliki Čurčiluk 7, Zelenih beretki 3, Bravadžiluk 18, Gajev trg 1, Zelenih beretki bb, Čurčiluk mali bb, Mula Mustafe Bašeskije bb

*Zamjena vaučera nakon kupovine Red Bull limenke moguća samo na prodajnim mjestima gdje je dostupan Red Bull

Zamjena voucher-a za karte

Vaučere je moguće zamjeniti od 24. augusta na blagajni Omladinskog Film Festivala Sarajevo u Multiplexu Cinema City. Bitno je napomenuti da nije moguće prisustvovati projekciji uz vaučer već je isti potrebno zamijeniti za besplatnu kartu.

Jedan vaučer donosi 5 besplatnih karata za jedan film ili za više filmova.

Nije moguće podići jednu kartu te tražiti povrat novca u vrijednosti 4 karte i slični primjeri.

Podjela vaučera traje od 15.08. do isteke zaliha.