Hospitality

Hospitality desk
 
Hospitality desk Omladinskog Film Festivala Sarajevo je smješten u sklopu BBI Centra, Trg Djece Sarajeva 1.
 
Hospitality desk se nalazi na raspolaganju svaki dan tokom trajanja Festivala od 09:00-22:00  svim akreditovanim gostima i učesnicima Festivala kao i specijalnim gostima Festivala. Hospitality desk pruža podršku smještaja, snalaženja u gradu, organizacije prevoza, odlazaka i dolazaka učesnika i gostiju te koordinaciju aktivnosti gostiju Festivala kroz ušešće u izradi i kreiranju protokola.


  Adresa: Trg Djece Sarajeva 1

Radno vrijeme: 09:00 do 22:00 u vrijeme trajanja Festivala

E-mail: hospitality@omladinski.ba

 

Kontakt:
Devleta Šabić, Head of Hospitality / Šef ureda za goste
hospitality@omladinski.ba
 

Hotel Bosnia - oficijelni partner hotel

 
Adresa: Kulovića 9, Sarajevo 71000
Telefon:033 567-010

Hotel Bosnia smješten je u centru Sarajeva, samo 50 metara od spomenika Vječna vatra, a nudi elegantne klimatizirane sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu, besplatno parkiralište i LCD TV s kabelskim programima. Restoran obuhvaća terasu i poslužuje razne specijalitete međunarodne kuhinje. Mini bar je dostupan u svim sobama, a vlastita kupaonica opremljena je sušilom za kosu. Gosti se mogu opustiti uz piće u hotelskom baru. Živahna povijesna četvrt Baščaršija udaljena je 800 metara od hotela Bosnia. Do glavnog gradskog autobusnog i željezničkog kolodvora ima 2 km. Zračna luka Sarajevo i ratni muzej Tunel nalaze se u krugu od 12 km od hotela. Skijaška područja na planinama Igman, Bjelašnica i Jahorina nalaze se na udaljenosti od 35 km.


Hostel City Rest - oficijelni partner hostel

 
Adresa: Ejuba Ademovica 6, Sarajevo 71000
Telefon:033 444-111

Hostel City Rest smješten je u Sarajevu, a nudi besplatni WiFi u cijelom objektu. Latinski most nalazi se na 800 metara od hostela, dok do autobusne postaje s koje voze linije do središta grada ima 160 metara.  Sve sobe uključuju pristup zajedničkoj kupaonici. Svakom je gostu na raspolaganju ormarić na zaključavanje za pohranu osobnih predmeta. Također su dostupni besplatan kozmetički pribor i papuče. Hostel City Rest obuhvaća recepciju otvorenu 24 sata dnevno. Restoran je smješten iza ugla, 50 metara od hostela City Rest, a bar je udaljen 150 metara. Ulica Ferhadija nalazi se na 1 km od objekta. Do Baščaršije i fontane Sebilj ima 1,2 km. Vrelo Bosne smješteno je 12 km od hostela. Međunarodna zračna luka Sarajevo udaljena je 8 km. Na zahtjev i uz nadoplatu na raspolaganju je usluga prijevoza iz/do zračne luke.