BH Telecom Vouchers

Generalni sponzor OFF-a, BH Telecom, deseti rođendan Festivala proslavlja sa svojim kupcima i klijentima u velikom stilu!


BH Telecom dd Sarajevo je odlučio deseti rođendan Omladinskog Film Festivala Sarajevo proslaviti sa svojim klijentima, kupcima i potrošačima. U pet poslovnica BH Telecoma u Sarajevu, od 15.8. biće dostupni vaučeri koje će moći uzeti svi zainteresovani kupci i potrošači BH Telecoma bez ikakvog prethodnog učešća u bilo kakvoj igri!

Kako do voucher-a

Vaučeri OFF&BH Telecom će se nalaziti u pet sarajevskih poslovnica BH Telecoma i biće dostupni svim kupcima i potrošačima, ko god bude zainteresovan da posjeti ovogodišnji OFF.

Vaučeri će se moći preuzeti u poslovnicama označenim festivalskim vizualama i plakatima.

U opticaju će biti 200 vaučera koji donose 1000 besplatnih ulaznica, karata za projekcija filmova koji će se održati u Multiplexu Cinema City.

Zamjena voucher-a za karte

Vaučere je moguće zamjeniti od 24. augusta na blagajni Omladinskog Film Festivala Sarajevo u Multiplexu Cinema City. Bitno je napomenuti da nije moguće prisustvovati projekciji uz vaučer već je isti potrebno zamijeniti za besplatnu kartu.

Jedan vaučer donosi 5 besplatnih karata za jedan film ili za više filmova.

Nije moguće podići jednu kartu te tražiti povrat novca u vrijednosti 4 karte i slični primjeri.

Podjela vaučera traje od 15.08. do isteke zaliha.