Četvrtak, 23.05.2019.

Pet godina prijateljstva: Antena Sarajevo i OFF nastavljaju saradnju

Pet godina prijateljstva: Antena Sarajevo i OFF nastavljaju saradnju

Prijateljstvo Antene Sarajevo i OFF-a je počelo još 2015.godine kada je Festival doživio svoje veliko rebrendiranje i reorganizaciju. Od te godine pa do danas Antena Sarajevo i RSG Media su jedni od najvećih promotora i partnera OFF-a

Antena Sarajevo i Omladinski Film Festival Sarajevo nastavljaju svoje prijateljstvo i saradnju i to petu godinu zaredom.

Ova medijska kuća, članica RSG Media, je jedna od prvih partnera Omladinskog Film Festivala. Prijateljstvo Antene Sarajevo i OFF-a je počelo još 2015.godine kada je Festival doživio svoje veliko rebrendiranje i reorganizaciju. Od te godine pa do danas Antena Sarajevo i RSG Media su jedni od najvećih promotora i partnera OFF-a i njihova bezuslovna i nesebična podrška itekako je doprinjela razvoju i rastu Festivala.

I na 11. izdanju OFF-a, Antena Sarajevo dolazi kao jedan od festivalskih najboljih prijatelja, kao radijski pokrovitelj Festivala.

Kao i prethodnih godina, OFF i Antena će slušaocima radia putem društvenih mreža te u sklopu dnevnog programa podjeliti veliki broj ulaznica i karata za ovogodišnje filmove, a svoje slušaoce će informisati o festivalskim dešavanjima.

Kontinuirana i konstanta podrška RSG Media-e i Antene Sarajevo je najbolji dokaz koliko je ova medijska kuća opredjeljena za promociju kulture, kratkog filma ali i novih mladih filmskih autora. 

Takav vid podrške zasigurno je više nego dobrodošao Omladinskom Film Festivalu Sarajevo, na čemu je direkcija Festivala neizmjerno zahvalna.