Subota, 05.01.2019.

Red Bull Futur IO - Tuzla: Sve što trebate znati!

Red Bull Futur IO - Tuzla: Sve što trebate znati!

Bliži nam se tuzlanska verzija povratka u budućnost! Sjajno druženje, predavanja i priča o budućnosti biće zaokružena i after partijem!

Red Bull Futur/IO info sesije su projekat koji organizuje Red Bull u Bosni i Hercegovini u kooperaciji sa Omladinskim Film Festivalom.

Cilj ovih sesija je upoznati sve registrovane učesnike o samom događaju Red Bull Futur/IO koji Red Bull organizuje na globalnom nivou.

Prijaviti se možete na ovom linku.

Info sesija u Tuzli se dešava 10. januara u Cinestar Cinema u sklopu Bingo City Centra.

Timeline:

18 00 Registracija učesnika 

19 00 Info sesija

20 15 After parry

U sklopu info sesija u Tuzli predstavit će se panelisti iz Sarajeva i Tuzle. Među njima Dino Čolaković, poznat pod nickom dcdc76, Demir Selmanović i Mario Ilić. Panel moderira Kenan Musić.

Info sesija će biti koncipirana tako da će predstaviti sam projekat, pričat ćemo i vlastitim predviđanjima budućnosti, a onda i edukovati publiku kako se spremiti i prijaviti za događaj Red Bull Futur/IO.

Info sesije su interaktivnog i opuštenog karaktera - više ste nego dobrodošli da se smijete, zezate, uključite u rasprave i diskusije, pa i dobacite koju ideju!

Sarajevsko druženje su obilježile inovacije, mašta i dobar humor, zato smo sigurno da u Tuzli neće biti ništa drugačije.

U CineStar kinu biće postavljen i Red Bull zid ideja, na koji će svi zainteresovani moći okačiti svoju viziju budućnosti!

Bitno je znati da i oni koji se ne registruju, na licu mjesta to mogu uraditi i ući na sam događaj.

Nakon registracije od nas imate piće dobrodošlice. Tokom info sesije, naravno tu je Red Bull, a nakon toga sjajni DJ Soul koji će dodatno zagrijati atmosferu uz piće sa promotivnim cijenama.